Talentați, pasionați de muzică și de dansuri, copiii își pot dezvolta talentul aici, la Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș, la unul din cercurile de specialitate oferite de artiștii noștri!

În fiecare zi de sâmbătă, începând din luna octombrie 2020, Brândușa și Nicolae Stănescu îi așteaptă pe adolescenții cu vârste cuprinse între 10 – 15 ani la cursuri de dansuri populare. Timp de 2 ore, de la 10 dimineața la 12 la prânz, copiii vor fi introduși în lumea fascinantă a dansului popular și a tradițiilor străvechi.

Un alt cerc de muzică populară, destinat copiilor care au între 3 și 14 ani, va avea loc în fiecare zi de miercuri, de la ora 17 la 18, și va fi condus de profesorul Gabi Zaharia.

Menuța Rif, dansator profesionist în cadrul Ansamblului Profesionist Banatul, este coordonatorul formației de dansuri ”Flori bănățene”. Cursul susținut de Menuța Rif se adresează copiilor cu vârste între 6 și 12 ani și are loc în fiecare zi de luni, între orele 17-19.

Bogdan Demea și Emanuela Safta, dansatori cu experiență ai Ansamblului Profesionist Banatul, sunt cei care se ocupă de formația de dansuri ”Mlădițe bănățene”, dedicată micilor dansatori, care au între 6 și 14 ani. Cursurile au loc în fiecare sâmbătă, de la 10 la 12.

Profesorul Georgiana Necșa Chira este coordonatorul Cercului de Muzică Ușoară – copiii din categoria 5-12 ani pot participa la cursuri în fiecare zi de marți, de la ora 18.

La toate aceste activități artistice, vor fi respectate toate măsurile de prevenire a îmbolnăvirii cu covid 19. Mai multe detalii despre cursurile la care vă puteți înscrieți copiii puteți afla la numărul de telefon 0256435158.