Din 1 octombrie încep cercurile de dansuri populare la Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș

Dacă dorești să ajungi pe scenă alături de nume mari ale folclorului bănățean și să înveți de la profesioniști tainele dansurilor populare, poți să te înscrii la unul dintre cele două cercuri de dansuri populare organizate de Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș.

Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș organizează două grupe de dansuri populare adresate copiilor și tinerilor. Începând cu 1 octombrie în fiecare sâmbătă, între orele 10: 00 – 12: 00 are loc cercul de dansuri populare – Banatul junior, coordonat de maeștrii coregrafi Brândușa și Nicolae Stănescu. Cercul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 10 – 15 ani. Taxa este de 30 de lei pe lună.

Cercul de dansuri populare Ansamblul Banatul Tineret are loc la sediul Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș, str. E. Ungureanu, nr.1 din Timișoara în fiecare zi de marți și joi, orele 18: 00 – 20: 00. Sunt acceptați tinerii cu vârste cuprinse între 18 – 20 de ani. Cercul de dansuri este coordonat de Brândușa și Nicolae Stănescu. Cercul de dansuri populare pentru tineret este gratuit.

Vă așteptăm cu drag!