Peste 500 de elevi ai Școlii de Arte din Timișoara,  de la 14 specializări: canto popular, canto muzică ușoară, pian, balet, dans modern, instrumente de suflat, acordeon, armonică sârbească, vioară, orgă, chitară, maestru DJ, cine – foto și design vestimentar, 28 de profesori (instructori) vor încheia anul școlar în luna iunie iar peste 150 de elevi vor absolvi o specialitate artistică din oferta diversificată a Școlii de Arte din Timișoara.

În luna iunie Școala de Arte din Timișoara vă așteaptă la sediul din centrul Timișoarei, str. E. Ungureanu, nr. 1 cu o serie de manifestări artistice care marchează încheierea anului școlar după cum urmează:

  • miercuri, 05 iunie 2019, începând cu ora 18 :30, elevii clasei canto muzică ușoară, coordonată de prof. Vanana Ciolac, vor susține spectacolul de divertisment “Raze muzicale“. Vor fi aduse în fața publicului unele dintre cele mai frumoase cântece de dragoste, din repertoriul național și internațional.
  • joi, 06 iunie 2019, ora 17 :00, Școala de Arte din Timișoara vă invită la un spectacol care celebrează bucuria de a cânta și de a fi împreună, intitulat “Muzica pe toți ne-adună”. Participă elevii clasei canto muzică populară – prof. Gabi Zaharia, împreună cu clasa instrumente de suflat (clarinet, saxofon), coordonată de prof. Silviu Drăgan. Acompaniamentul este asigurat de Orchestra Școlii de Arte din Timișoara, dirijor: prof. Iosif
  • luni, 10 iunie 2019, de la ora 17 :00, la Centrul de Cultură şi Artă al jud. Timiş  sunt aşteptaţi iubitorii muzicii clasice la recitalul “Sonorități divine”. Evenimentul va cuprinde momente muzicale în interpretarea cursanților claselor de pian şi vioară, coordonatori: prof. Roxana Pîrvu şi prof. Edmund Dandoţi. Elevii vor interpreta fragmente muzicale din W. A. Mozart, J. C. Bach, Ludwig van Beethoven, dar și din repertoriul popular.
  • tot luni, 10 iunie 2019, dar de la ora 16 :00, clasa de pictură pentru copii vă invită să luați parte la vernisajul expoziției ”Promisiuni” și cuprinde lucrări realizate de către elevii Școlii de Arte din Timișoara pe parcursul întregului an școlar, atent selectate de prof. Liliana Georgiades.
  • vineri, 14 iunie 2019, de la ora 18 : 00, are loc spectacolul “Punct și de la capăt“, susținut de cursanții clasei canto muzică ușoară – prof. Marc Antoniu. Elevii școlii vor prezenta la scenă deschisă rezultatele muncii lor din trimestrul acesta, într-un program captivant adresat tuturor vârstelor.

Accesul publicului la toate aceste evenimente este liber.