Colinde tradiționale, dar și cântece de crăciun românești și din repertoriul internațional – în această formă au transmis gândurile lor bune invitații Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș la ultimul spectacol din acest an.
Andreea Voica, Liliana Laichici, Carmen Popovici Dumbravă, Adrian Stanca, Mariana Anghel, Maria Didraga, Felicia Stoian, Maria Coman, Georgiana Necșa, Raluca și Oana Stanca și Ciprian Pop sunt soliștii care au însuflețit seara de duminică, 20 decembrie, și au transformat-o în momente pline de căldură, de speranță, de gânduri optimiste.
Desfășurat în condițiile restrictive cu care am început deja să ne obișnuim, spectacolul ”Gândul bun de sărbători” a fost urmărit online de zeci de mii de români răspândiți în toată lumea. Am primit mesaje și urări din partea oamenilor care, oriunde s-ar afla, păstrează în suflet dragostea pentru tradițiile și obiceiurile de crăciun.
Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături și de această dată. Prezenți fizic sau doar virtual, spectatorii noștri sunt cei care ne dau puterea de a merge mai departe și care ne motivează de fiecare dată!