Gândul bun de sărbători – o bucurie pentru sufletul artiștilor și al spectatorilor deopotrivă.

Seara de vineri, 27 noiembrie 2020, a fost o seară minunată. Iubitorii muzicii populare bănățene au fost alături de artiștii Ansamblului Profesionist Banatul și de invitații lor. Chiar dacă de la distanță, artiștii și-au simțit spectatorii aproape, și au cântat și au jucat pentru ei. Au fost aplaudați – nu au auzit aplauzele, dar le-au simțit în suflet.
Organizatorii spectacolului ”Gândul bun de sărbătoare” mulțumesc tuturor celor peste 130 de mii de oameni care și-au petrecut câteva ore în seara de vineri în ritmuri de muzică bănățeană. Ne-au scris și ne-au transmis la rândul lor cele mai bune gânduri, de liniște și speranță. Au fost aproape de noi sufletește indiferent de distanța care ne separă – ne-au urmărit din toată România, dar și din America, Italia, Spania, Germania sau Serbia.
Le mulțumim tuturor și promitem că, atunci când viața va fi din nou așa cum o știam, ne vom întâlni și vom umple sălile de spectacol, care vor răsuna de bucuria celor care iubesc, păstrează și promovează folclorul autentic bănățean.
Andreea Voica, Liliana Laichici, Adrian Stanca, instrumentiști și dansatori de la Ansamblul Profesionist Banatul au făcut din seara de vineri un moment plin de căldură, dragoste și voie bună.

Spectacolul a făcut parte din seria evenimentelor culturale finanțate de Consiliul Județean Timiș.