Gândurile noastre bune au ajuns, în seara zilei de 11 decembrie, în casele și în sufletele românilor – gânduri dublate de jocuri, de cântece și tradiții pe care împreună le ducem mai departe!
Ne-au urmărit spectacolul români din toate regiunile țării, din Moldova până în Transilvania și Banat, dar și români stabiliți în toate țările lumii – evenimentul nostru a ajuns până în Elveția, Italia, Spania, Cipru, Austria, Italia sau Statele Unite ale Americii!
Am fost împreună, chiar dacă virtual, cu aproape 200 de mii de oameni ale căror suflete au vibrat odată cu soliștii, instrumentiștii și dansatorii Ansamblului Profesionist Banatul.
Au cântat pentru toți iubitorii de folclor Mihaela Petrovici, Stana Stepanescu și Nicu Novac. Au jucat cu patimă dansatorii îndrumați de coregrafii Brândușa și Nicolae Stănescu. Cu toții au fost acompaniați de instrumentiștii orchestrei dirijate de Sebastian Roșca, iar Felicia Stoian a fost cea care a prezentat fiecare moment al spectacolului.
Știm că am avut cu toții un an nu tocmai ușor, dar apropierea dintre noi, în ciuda distanței și a restricțiilor, a fost mai puternică decât de obicei. Rămânem în continuare aproape unii de alții, pentru că pasiunea, căldura și prietenia sunt sentimente pe care greutățile le întăresc!