Școala de Arte din Timișoara aduce în atenția publicului expoziții, cântece, dansuri dar și multe bucurii și emoții. Cu o paletă largă de activități de la arte plastice la muzică și dans Școala de Arte din Timișoara în luna martie vă invită să luați parte la evenimentele sale și să fiți alături de tinerii artiști.

În 2 martie 2019, clasa dans modern, balet, majorete a Școlii de Arte din Timișoara – trupa Chic Dance, coordonată de prof. Adela Scororbete, va participa la Concursul Naţional Rok Art Dance Cup cu diferite tipuri de dans. Concursul se va desfăşura la Liceul de Artă “Ion Vidu” din Timişoara.

În 6 martie 2019, ora 17: 00, la sediul Centrului de Cultură şi Artă al Județului Timiş are loc spectacolul de divertisment, intitulat “Vibraţii muzicale”. Participă peste 40 de elevi ai Şcolii de Arte din Timişoara, clasa canto – muzică uşoară – prof. Vanana Ciolac. Ritmuri orientale dar și românești vor aduce interpretări pline de sensibilitate. Clasa de dans modern, balet, majorete – prof. Adela Scorobete va aborda stiluri de dans internațional (modern, clasic și majorete).

În luna iubirii elevii Școlii de Arte celebrează dragostea Joi, 7 martie 2019 prin intermediul unui spectacol dedicat mamei, intitulat: ”Din dragoste pentru tine”. Clasa canto – muzică ușoară împreună cu cercul de copii ”Next Star”, coordonate de prof. Georgiana Necșa vor interpreta cântece pline de emoție la ora 17: 00 în sala festivă a Centului de Cultură și Artă al Județului Timiș. Tot în 7 martie la ora 16: 00 va avea loc la sediul Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș din str. E. Ungureanu, nr. 1 vernisajul expoziției: ”Primăvara … anotimpul renașterii”. Elevii claselor de pictură, grafică, coordonate de prof. Lucia Kolla Stoica și prof. Liliana Georgiades vor aduce primăvara prin intermediul formelor și al culorilor.

În 14 martie 2019, ora 17: 00, Centrul de Cultură şi Artă al Județului Timiş vă invită la spectacolul: “Retro show”, susţinut de cursanţii Şcolii de Arte din Timişoara, clasa canto – muzică uşoară a prof. Marc Antoniu. Elevii şcolii vor înfăţişa la scenă deschisă rezultatele muncii lor.

Școala de Arte din Timișoara în data de 14 martie 2019 participă la Cluj – Napoca la Festivalul ”Pentru că e primăvară!”, organizat de Școala Populară ”Tudor Jarda” Participă clasele canto – muzică ușoară – prof. Georgiana Necșa, prof. Vanana Cioclac, prof. Marc Antoniu și clasa de chitară – prof. Alexandru Faur.

În perioada 14 – 17 martie 2019 la Lupeni elevii Școlii de Arte din Timișoara vor fi prezenți cu câteva lucrări de pictură și grafică la expoziția ”Iosif Tellemann”. Clasele de pictură și grafică coordonate de prof. Lucia Kolla Stoica și prof. Liliana Georgiades vor duce la Lupeni artele timișorene într-un eveniment care pune în valoare arta plastică.
Intrarea este liberă.