Dacă doriți să ajungeți pe scenă alături de nume mari ale folclorului bănățean și să învățați de la profesioniști tainele dansurilor și ale muzicii populare, puteți să vă înscrieți la cercurile de muzică și dansuri populare organizate de Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș.

Îndrăgitul cuplu de coregrafi Brândușa și Nicolae Stănescu așteaptă tinerii cu vârste cuprinse între 10 – 15 ani în fiecare Sâmbătă, începând cu data de 5 octombrie la sediul Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș, Str. E. Ungureanu, nr.1 între orele 10:00 – 12:00 la cursuri de dansuri populare.
Cercul de muzică populară pentru copii, coordonat de prof. Gabi Zaharia, profesor al Școlii de Arte din Timișoara se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 – 14 ani și va avea loc în fiecare Miercuri între orele: 17:00 – 18:00, începând cu 2 octombrie.

Dacă dorința și pasiunea vă îndeamnă spre dansuri populare, aveți mai multe posibilități.
Formaţia de dansuri “Flori bănăţene”, coordonată de Rif Menuţa, dansator profesionist în cadrul Ansamblului Profesionist Banatul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 – 12 ani și a fost înființat în 2016, la inițiativa doamnei manager Liliana Laichici. Cursul va avea loc în fiecare Luni, între orele 17: 00 – 19: 00, începând cu 7 octombrie.

Formaţia de dansuri “Mlădiţe bănăţene” este coordonată de Bogdan Demea și Emanuela Safta, dansatori cu experiență în cadrul Ansamblului Profesionist Banatul, se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 – 14 ani iar cursurile au loc în fiecare Sâmbătă, între orele: 10: 00 – 12: 00, începând cu 5 octombrie.
Detalii: tel. 0256435158.